Partneři

Máte zájem podpořit konferenci a zařadit se mezi její partnery?

Neváhejte nás kontaktovat na pmkonference@gmail.com. Rádi Vám zašleme nabídku.

Naši partneři

Seznamte se

Organizátor
Symphera

Symphera je školicí a poradenská společnost se zaměřením na projektové řízení. Svým klientům již několik let nabízí ucelené řešení zahrnující školení i konzultace. Nabízí konzultanty a projektové manažery, kteří vědí, jak školit, nebo školitele, kteří vědí, jak řídit projekty. Klienti si u nás nejvíce cení obrovských zkušeností z praxe, srozumitelného, jednoduchého a vtipného předání informací, otevřenosti, vstřícnosti a férového jednání. Symphera poskytuje znalosti, které vychází ze světově uznávaných standardů a nejlepších zkušeností z praxe.

Organizátor
Komora projektových manažerů

Komora projektových manažerů je zájmovým sdružením fyzických a právnických osob zabývajícím se projektovým řízením. Cílem komory je budování odborného zázemí projektového řízení v ČR (nezávislého na metodice, oboru, zaměstnavateli), na které se bude moci obracet veřejnost v otázkách projektového řízení, a rovněž tak i rozšíření povědomí o projektovém řízení a kultivace profese projektových manažerů aktivním působením v komerční sféře, státní správě a ve školství. Neméně důležitými cíli komory je také sdílení informací a zkušeností mezi projektovými manažery a spolupráce s ostatními sdruženími v oboru projektového řízení bez ohledu na odvětví působení a použitou metodiku.

Zlatý partner
Cetelem

Cetelem je obchodní značkou české pobočky francouzské banky BNP Paribas Personal Finance SA, která je významným poskytovatelem spotřebitelských úvěrů na českém trhu. Prostřednictvím svých poboček, sítě obchodních partnerů, webových stránek a telefonu nabízí klientům: účelové a neúčelové osobní půjčky, kreditní karty, klasické spotřebitelské úvěry v prodejnách obchodních partnerů, hypotéku a některé typy pojištění.
Značka Cetelem má v České republice dlouholetou tradici. Od roku 1996 do května 2015 byla používána akciovou společností CETELEM ČR, a.s., stoprocentní dceřinou společností francouzské banky BNP Paribas Personal Finance SA. CETELEM ČR, a.s., byl silnou a stabilní společností s vedoucím postavením na trhu nebankovních poskytovatelů úvěrů. K červnu 2015 došlo k jeho sloučení s mateřskou bankou, což umožňuje poskytování produktů a služeb Cetelemu pod bankovní licencí.

Stříbrný partner
Projectman.cz a DigiMates

V roce 2011 jsme založili společnost Projectman.cz, která nyní provozuje populární komunitní portál pro projektové manažery v České republice. Propojování profesionálů v projektovém řízení se rozšířilo v provoz personální agentury s projektovými manažery.

V Projectman.cz jsme se naučili hodně o tom, jak funguje head-hunting. Naši konzultanti řídí významné projekty velkých firem a díky jejich zpětné vazbě a informacím od našich zákazníků zjišťujeme, že firmy potřebují pomoci s hledáním dalších IT rolí do projektových týmů.

Jsme přesvědčeni, že díky vlastnímu IT pozadí a unikátní mapě IT profesí Autobahn Framework™ dokážeme hledat lidi efektivnějším způsobem než jiné agentury. Proto v lednu 2015 zakládáme DigiMates.cz a naši nabídku rozšiřujeme na další IT profese. Považujeme za své poslání rozšiřovat povědomí o IT světě a představovat jeho krásy i těm, kteří ho ještě dobře neznají, nebo o něm mají nedobré mínění. Spolupráce s námi přináší našim klientům porozumění světu informačních technologií, do kterého by třeba jinak pronikali jen obtížně.

 

Bronzový partner
Principal engineering s. r. o.

Principal engineering s.r.o. je business konzultační IT společnost poskytující produkty a služby zákazníkům v oblastech financí, telekomunikací, státní správy, utilit, průmyslu a služeb.
Dodáváme řešení a služby, které: jsou inovativní a poskytují zákazníkům konkurenční výhodu, orientují se na prokazatelný přínos zisku a snížení provozních nákladů, dbají na rychlou návratnost investic zákazníků a jejich náležitou podporu.
K nejvýznamnějším službám a produktům patří: Dodávky ucelených portfolií služeb zahrnující řízení projektů, řízení týmů vývojářů a dodávku komplexních řešení na klíč, vývoj rozvinutých softwarových řešení na klíč, aplikace People Manager pro plánování a správu alokací pracovníků a projektových zdrojů, aplikace uTOP Manager zajistí efektivní plánování pracovních směn a pracovníků podle proměnné pracovní zátěže.
Dlouhodobě budujeme specializované týmy se silnými leadery, orientované na rozvoj jednotlivých oblastí informačních a telekomunikačních technologií.
Díky tomu jsme důvěryhodným partnerem pro naše zákazníky, partnery i pro naše zaměstnance.
Naše klíčové hodnoty jsou profesionalita, flexibilita a osobní přístup.

Mediální partner
IT Systems

Měsíčník IT Systems se již sedmnáct let specializuje na problematiku podnikových informačních systémů (ERP, CRM, APS, SCM, EAM, GIS, …) a na oblasti, jako je e-business, data warehousing, business intelligence, správa dokumentů (EDM/PDM), komunikace, bezpečnost atd.
IT Systems je určen pro IT manažery, kteří chtějí vidět informační technologie z perspektivy byznysu a formulovat svoji IT strategii v souladu s potřebami svého podniku nebo instituce, ale také pro IT profesionály, kteří chtějí efektivně řídit a rozvíjet IT infrastrukturu pomocí moderních postupů, nástrojů a metod. Redakce časopisu IT Systems vydává řadu samostatných tematických a branžových příloh na základě aktuálních požadavků trhu.
Nezanedbatelnou součástí aktivit redakce IT Systems tvoří internetové projekty http://www.systemonline.cz/ , http://www.erpforum.cz/ , http://www.crmforum.cz/ a http://www.hwforum.cz/ .

Mediální partner
eFocus

eFocus.sk je portál o znalostnej spoločnosti a IT technológiách. Je etablovaný od roku 2011 a zameriava sa na nosné témy z rozhrania znalostnej ekonomiky a info-komunikačných technológií, ako aj prepojenia digitálnej ekonomiky a IT, vrátane projektového manažmentu. Portál je tiež organizátorom viacerých odborných konferencií a podujatí. Vychádza v slovenskom a anglickom jazyku.

Mediální partner
Management News

Management News je první manažerský portál, který čerpá z renomovaných světových zdrojů a vybírá pro Vás každý den 3 až 5 zajímavých zpráv, které nikde jinde na českém internetu nenajdete. Redaktoři našeho portálu Management News sledují denně desítky předních světových zdrojů zaměřených na oblast managementu. Každý z článků portálu je omezen rozsahem tak, abyste jej přečetli během 2 až 3 minut.
Hledáte inspiraci pro řešení konkrétního úkolu? Využijte archiv Management News, ve kterém máte k dispozici přes 10 tisíc materiálů. Chystáte fúzi, propouštění, restrukturalizaci, nebo jste jen unaveni a potřebujete nastartovat? Podívejte se do archivu článků. Je pravděpodobné, že řešíte situaci, kterou již řada manažerů řešila před Vámi, můžete tak čerpat z jejich tipů, rad a zkušeností.
Management news Vám pomůže stále na sobě pracovat a každý den se dozvědět o trochu více z oblastí, které Vás zajímají.

Mediální partner
ITMforum

Řízení podnikového IT: fakta, názory, zkušenosti
Nezávislá platforma českých a slovenských expertů zabývajících se řízením IT a souvisejícími oblastmi (IT Governance, ITSM, řízení kvality, projektové řízení, řízení lidských zdrojů, controlling atd.). Příspěvky zpracovávají odborníci z dodavatelských a poradenských firem, nezávislí konzultanté a lidé z vysokých škol (princip Profesionálové profesionálům). Užší zaměření, vysoká kvalita a informační hodnota příspěvků, původnost, nezávislost, absence marketingového balastu.

Mediální partner
EduCity

Největší online nabídka školení, kurzů, konferencí a poradenství v ČR. EduCity Vám umožňuje najít více školení, kurzů, konferencí a poradenských služeb než většina ostatních vzdělávacích portálů v ČR a SR dohromady. Ať již potřebujete školení Excelu pro Vaši firmu, hledáte aktuální konferenci, kurz angličtiny, MBA nebo drátování hrnců, vše naleznete snadno a rychle v katalogu EduCity bez registrace.
Na EduCity pravidelně naleznete 45 000 školení a kurzů od 3 000 dodavatelů z ČR a zahraničí. Každý den si můžete vybrat z cca 1000 nových vzdělávacích akcí od stovek dodavatelů. Tyto firmy a jednotlivci jdou s dobou a rychle pochopili, že EduCity mění vzdělávací trh a umožňuje Vám rychle najít správnou vzdělávací či poradenskou akci a dodavatele. Žádné drahé katalogy, žádné plné archivy papíru, jen Vy a EduCity.

Podporovatel
Studentský klub projektového řízení

Studentský klub projektového řízení (SKPŘ) vznikl na počátku roku 2012 při Vysoké škole ekonomické (VŠE) v Praze. Náš klub je složen převážně z absolventů a studentů vysokých škol, které spojuje společný zájem o oblast projektového řízení. Naším hlavním dlouhodobým cílem je přispívat k rozvoji tohoto dynamicky rozvíjejícího se oboru v České republice.
Pro naše členy pořádáme vždy v průběhu semestru pravidelné schůzky, kde:
– získávají teoretické znalosti a praktické dovednosti v oblasti projektového řízení i dalších manažerských dovedností,
– nabízíme možnost zapojit se do řízení a realizace reálných projektů (interních či od našich partnerů),
– zprostředkováváme členům pracovní příležitosti od našich partnerů,
– mají příležitost poznat se s lidmi podobného zaměření a sdílet navzájem své zkušenosti.
Mimo to pořádáme další odborné přednášky a workshopy za účasti manažerů z praxe.

Podporovatel
Společnost pro projektové řízení

Společnost pro projektové řízení, z. s. (SPŘ) je zastřešující profesní organizací projektových manažerů v České republice. Je neziskovou organizací a nejvyšší odbornou, mezinárodně uznávanou autoritou v otázkách projektového řízení a řízení prostřednictvím projektů v České republice, a to nezávisle na existenci odlišných standardů a metodik. SPŘ sdružuje projektové manažery všech uznávaných standardů a certifikací a sama provádí certifikaci dle standardu International Project Management Association (IPMA®). Hlavními funkcemi SPŘ jsou implementace mezinárodních standardů a norem do národního prostředí, šíření projektové kultury a povědomí, partnerství v nastavování principů projektů, či posuzování kvality projektových záměrů.