239

Zdeněk Macháček

Delivery manager

Principal engineering s.r.o.

Svět se mění a mění se stále rychleji. Nové technologie, převratné nápady, konkurence neomezená hranicemi. I velké změny se dějí v řádech měsíců nikoliv let. Uspět mohou jen ti , kdo se naučí rychle reagovat na změny, nebo ještě lépe, být jejich příčinou.
To všechno jsou témata, která Zdeňka fascinují již několik let. Z tohoto zájmu vyrostl systematický přístup k hledání optimálních nástrojů nutných pro úspěch v této době. Zdeněk tak pomáhá svým zákazníkům naučit se jak definovat produkty a služby, tak aby je jejich zákazníci milovali, jak reagovat na změny i jak připravovat a řídit projekty.
Zdeněk vychází ze svých zkušeností programátora, projektového i liniového manažera a přidává k nim moderní poznatky z oblasti agilních metodik, Lean Startup přístupu, Beyond budgetingu apod.

Anotace

Agile je mrtvý, DevOps umírá a co tedy dál?

Už jste to asi slyšeli – Agile je mrtvý. Psali to na internetu. Tvrdí to také dva ze signatářů agilního manifestu Dave Thomas a Andrew Hunt. Je to opravdu tak? Co to znamená pro vás?
Má ještě smysl zajímat se a snažit o agilní přístupy, nebo se všichni vrátíme k waterfall přístupu? Měli bychom rovnou začít studovat nové přístupy jako ke třeba DevOps nebo něco jiného?
Zajímají vás odpovědi? Přijďte si poslechnout co si o tom myslíme my. Máte na tato témata svůj názor? Podělte se o něj s námi!

Logo Principal

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.