380

David Svoboda

Sportovec

David Svoboda je bývalý člen reprezentace ČR v moderním pětiboji a mnohonásobný medailista z mistrovství Evropy, mistrovství světa i světových pohárů v individuálních i týmových soutěžích s štafetách. Startoval také na olympijských hrách v Pekingu 2008, v Londýně 2012 a v Rio de Janeiru 2016. Mezi největší úspěchy patří zisk zlaté medaile na OH v Londýně 2012, dvě stříbrné medaile z individuálních závodů MS nebo titul mistra Evropy.

Od roku 2017 je trenérem moderního pětiboje v ASC Dukla a jeho svěřenci jsou mnohonásobní mistři ČR a členové reprezentačních týmů dorosteneckých a juniorských kategorií. Jeho aktuálně nejúspěšnější svěřenkyní je Lucie Hlaváčková, která v 18 letech dosáhla na umístění v Top 10 na Olympijských hrách v Paříži 2024.

Je například také bývalým předsedou komise sportovců Českého olympijského výboru, bývalý člen výkonného výboru ČOV a ČSMP a podílí se na projektech se zaměřením na sport dětí a mládeže.

Anotace

Moderovaná diskuse na téma „Winning mindset“

Moderovaná diskuse na téma „Winning mindset“ s Davidem Svobodou, PhDr. Marianem Jelínkem, Ph.D., MUDr. Jaroslavem Větvičkou. Diskuse proběhne v češtině a budou ji moderovat Oliver Čapčík a Martin Vasquez.

Další přednášející
Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.