240

Michal Korf

COO BiQ Group a prezident Komory projektových manažerů

Michal se celou svou kariéru zaměřuje na delivery a řízení projektů. Je nejen zkušený projektový manažer, ale i mentor a školitel PRINCE2. Od roku 2022 je členem vedení technologické skupiny BIQ Group, do které nastoupil po předchozích zkušenostech z consultingu i různých pozic v mezinárodním prostředí. Jeho cílem je posunout rostoucí skupinu v komplexitě a kvalitě dodávek pro klienty. A to zejména zaměřením na projekty napříč skupinou, protože kvalitní projektový management je při vývoji komplexních technologických řešení naprostý základ.

Ve volném čase se Michal věnuje rodině, dobrému jídlu, sportu a zastává roli prezidenta Komory projektových manažerů.

Anotace

Open doors konzultace

Novinkou v letošním programu jsou tzv. OPEN DOORS, neboli osobní patnáctiminutové one-to-one konzultace, a to přímo ve foyer konference. V konferenční aplikaci Eventee si můžete předem rezervovat 15 minut času na konzultaci s Michalem Korfem a prodiskutovat s ním konkrétní témata, která řešíte přímo Vy. Počet míst je omezen na 4.

Jak si rezervovat své místo? Podrobnosti naleznete v tomto článku.

Birds of Feathers – Vedení PMO prakticky

„Birds of Feathers sit together“ aneb společně na stejné vlně…

Lidé s podobnými zájmy a cíli často nacházejí společný jazyk a vzájemně se inspirují. Britský idiom „Birds of Feathers“ jsme na 16. ročníku konference Project, Agile & Leadership převedli do praxe a rozvinuli do tematických okruhů. Tato platforma má za cíl podpořit zamyšlení a společnou diskusi nad konkrétními tématy a problémy a samozřejmě společný networking. Pojďme společně hledat nové pohledy, sdílet své dosavadní zkušenosti a vytvořit prostor pro výměnu nápadů. Zveme vás k diskusi a networkingu a těšíme se, že poletíme společně vstříc novým možnostem.

Anotace:

Birds of a Feathers je kreativní formát, kde se setkávají lidé, kteří vedou nebo zastávají manažerské pozice v oddělení PMO. Pořadí témat bude vybráno na základě hlasování existující komunity Šéfů PMO při Komoře projektových manažerů. Na výběr budou témata jako:

  • Měření výkonnosti PMs,
  • KPI (ne)úspěšného PMO,
  • nábor PMs, role PMO vůči vedení firmy – živořit nebo nést vizi firmy?,
  • jak prodat PMO vedení společnosti (co dělat, aby vás nezrušili),
  • vzdělávání projektových manažerů – kam směřují metodiky,
  • role PMO při agilní transformaci.

Celá akce bude pojata formou panelové diskuze, kterou budou moderovat Prezident Komory projektových manažerů Michal Korf a seniorní konzultant Symphery Petr Lev.

Další přednášející
Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.