380

Pavel Humpolec

Projektový manažer, lektor, konzultant - Projectman

Pavel se pohybuje na pomezí IT a businessu více než dvě dekády. Pavel byl jeden z průkopníků agilního řízení v Česku, věnoval se také projektovému řízení, které zaváděl u svých zákazníků, kde zároveň řídil projekty a koučoval týmy.

Pavel kombinuje hluboké zkušenosti s agilním i prediktivním řízením, působí jako konzultant, školitel, projektovým manažer a týmový kouč. Pomáhá týmům a jejich leaderům v efektivnější a lépe strukturované dodávce změn. Pavel věří v unikátnost každého zákazníka a je příznivcem postupného zavádění změn. 

Anotace

Hybridní projektové řízení

Seznamte se s moderním přístupem k projektovému řízení, který kombinuje agilní a tradiční metody. Hybridní projektové řízení nabízí flexibilitu a strukturu, které vám pomohou dosáhnout lepších výsledků ve vašich projektech.

Na workshopu se podíváme na konkrétní příklady z praxe, které ukazují úspěšné i neúspěšné implementace hybridního přístupu. Naučíte se, jak nastavit hybridní řízení na míru vašim projektům a jaké jsou nejčastější chyby, kterým je třeba se vyhnout.

Interaktivní část workshopu vám umožní získat praktické zkušenosti a vytvořit si checklist hlavních tipů pro implementaci hybridního přístupu. Připravte se na to, jak zlepšit své projektové kompetence a dosáhnout vítězství ve svých projektech.

Další přednášející
Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.