380

Szymon Pawlowski

PRINCE2 Product Architect - PeopleCert

Produktový architekt PRINCE2 ve společnosti PeopleCert, který působí jako interní odborník na danou problematiku. Člen autorského týmu PRINCE2® 7. Jeho hlavním úkolem je zajišťovat neustálý rozvoj produktového portfolia pod značkou PRINCE2, které zahrnuje metody a rámce, jako jsou PRINCE2® 7, PRINCE2® Agile, MSP®, M_o_R® a MoP®.

Praxi projektového manažera, konzultanta, školitele a mentora vykonává již více než 15 let a má bohaté zkušenosti s implementací řešení v oblasti řízení projektů, programů, portfolia, rizik a PMO v organizacích ze soukromého i veřejného sektoru. Je autorem mnoha článků na nejrůznější témata z oblasti projektového řízení.

Jeho vášní je projektové řízení, řízení změn, neustálé zlepšování a sdílení znalostí.

Anotace

Optimalizace úspěchu projektu pomocí efektivní projektové kontroly – cesta PRINCE2

Hledáte způsoby, jak zvýšit úspěšnost projektu a zároveň snížit zátěž spojenou s řídicími činnostmi? Na této přednášce se budeme zabývat koncepcí projektových kontrol založených na přístupu PRINCE2 a jejich zásadní úlohou při dosahování cílů projektu.

Co si odnesete z přednášky:

  • Nový pohled na integraci efektivních projektových kontrol, které povedou k úspěchu v jakémkoli projektovém prostředí.
  • Strategie pro navrhování kontrolních mechanismů, které posilují postavení lidí tím, že podporují odpovědnost a flexibilitu, a nikoli omezují kreativitu a inovace.
  • Praktické poznatky o tom, jak zavést účinné kontrolní mechanismy, které se přizpůsobí agilním i lineárním přístupům.
Další přednášející
Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.