380

Veronika Hauser

Atlassian Solution Architect - MoroSystems Orchestra

Veronika působí v roli Atlassian Solution Architect a specializuje se na procesy týkající se ITSM a projektového řízení. Oba tyto obory zná ze své praxe z „druhé strany“. Problematikou projektového řízení se zabývá již více než 10 let, kdy poprvé pracovala jako projektový manažer a řídila projekty na vývoj webových stránek a e-shopů. O pár let později se také podílela na přípravě řešení a plánování práce pro servisní tým, který odbavoval požadavky klientů. Následovalo mnoho dalších projektů a zkušeností než zjistila, že ji více než samotná exekuce baví metodika nejen pro řízení projektů. Rozhodla se tedy posunout do role konzultanta, ve které nyní pomáhá klientům nastavovat a optimalizovat jejich procesy a nástrojovou podporu.

Anotace

Jira Product Discovery v praxi

Máte přeplněný backlog a nevíte, které aktivity vybrat do dalšího sprintu? Implementujete projekty, které nedoručují očekávanou hodnotu? Máte přetížené týmy? Jednou z oblastí, ve kterých stále mnoho firem tápe, nebo jí dokonce vůbec nevěnuje pozoronost, je prioritizace a výběr správných aktivit k implementaci. To následně typicky způsobuje zahlcení týmu velkým množstvím požadavků, jejichž smyslu navíc často lidé nerozumí. 

Na tomto prakticky zaměřeném workshopu budete mít možnost vyzkoušet si práci s nástrojem Jira Product Discovery, který je určen k prioritizaci jakýchkoliv aktivit, ať už jde o výběr produktových features, výběr iniciativ pro další kvartál nebo výběr projektů pro implementaci v následujícím roce. Součástí workshopu bude také představení problematiky a některých prioritizačních technik. 

Další přednášející
Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.