380

1:1 konzultace s odborníky na konferenci. Jak si zajistit místo?

Jak jsme již předeslali, chystáme pro Vás letos novinku - OPEN DOORS. Co je to OPEN DOORS? Jedná se o osobní patnáctiminutové one-to-one konzultace s odborníky na Vaše libovolné téma, a to přímo na konferenci.
22. srpna 2024

Milí přátelé,
jak jsme již předeslali, chystáme pro Vás letos novinku – OPEN DOORS.

Co je to OPEN DOORS?

Jedná se o osobní patnáctiminutové one-to-one konzultace s odborníky na Vaše libovolné téma, a to přímo na konferenci.

Kdy se mohu přihlásit?

Den D nastane 15.8., kdy spustíme aplikaci Eventee a otevřeme v ní pro Vás 20 slotů. Bude potřeba rychle jednat!

Kolik to stojí?

Neplatíte nic navíc, konzultace jsou v ceně vstupenky! Nemáte ještě lístek na letošní konferenci? Pojďme to rovnou napravit.

snimek obrazovky 2024 08 12 v 8.12.04

Jak si rezervovat konzultaci?

snimek obrazovky 2024 08 12 v 8.16.35

Počet slotů je omezený!

Budeme mít volná místa jen pro 20 z vás. Nenechte si ujít tuto exkluzivní příležitost prodiskutovat s některým z našich guru konkrétní témata, která vás zajímají.

S kým si budete moct osobně popovídat?

bm

Bruno Morgante
PMO Leader, Coach, Mentor, Speaker

Bruno se představuje slovy: „Řeším problémy a dosahuji výsledků“.

Má více než 18 let zkušeností z velkých nadnárodních společností, kde vede početné týmy projektových manažerů, portfolio manažerů a PMO specialistů.

Jako kouč a mentor Bruno podporuje lidi na jejich cestě osobního rozvoje. Poskytuje poradenství, podporu a konzultace v oblasti vedení, komunikace, osobního rozvoje, kariérního růstu, řízení PMO, portfolia, programů a projektů.


Michal Korf

Michal Korf
COO BiQ Group a prezident Komory projektových manažerů

Michal se celou svou kariéru zaměřuje na delivery a řízení projektů. Je nejen zkušený projektový manažer, ale i mentor a školitel PRINCE2.

Od roku 2022 je členem vedení technologické skupiny BIQ Group, do které nastoupil po předchozích zkušenostech z consultingu i různých pozic v mezinárodním prostředí.

Michal neustále posouvá rostoucí skupinu v komplexitě a kvalitě dodávek pro klienty. Je přesvědčen, že kvalitní projektový management je při vývoji komplexních technologických řešení naprostý základ.

Michal je mimo jiné i prezidentem Komory projektových manažerů.


Roman Senecký
COO Mondi Kraft Paper

Roman zastává pozici Chief Operating Officer v divizi Mondi Kraft Paper. Co to znamená? Je to prakticky ten, kdo má na starosti provozní stránku 6 závodů výroby papíru obalových materiálů a buničiny.

Ve firmě s 1600 zaměstnanci a obratem 500 mil EUR se Romanovi podařilo zvýšit produktivitu o 50 %, získat čtyři světová ocenění PPI Awards, dále dosáhnout 85% spokojenosti zaměstnanců a zrealizovat investice v hodnotě cca 220 milionů EUR.

Roman je mimo jiné spoluautorem knihy „Základy podnikání“, která získala cenu Kniha roku 2010.

Jeho osobním mottem je: „Pomáhat lidem dosáhnout cílů, které si sami neodváží stanovit“.


mk

Martin Klusoň
CEO Symphera, čestný prezident KPM

Martin je uznávaným lektorem, konzultantem a mentorem. Ve své pozici generálního ředitele rád sdílí své vize napříč firmou a klade důraz na hodnoty.

Vyškolil tisíce projektových manažerů, product ownerů a scrum masterů v ČR, Evropě či USA. Pomáhá klientům na významných projektech, s agilními transformacemi, nastavením PMO a mnoha dalšími aktivitami. Často je zván členy boardů, aby jim pomohl se změnami v řízení společností.

Martin je znám pro svou otevřenost, upřímnost a férovost. Klienti oceňují nejen jeho zkušenosti, ale zejména schopnost jednoduše vysvětlit odborná a těžká témata.


Petr Martinásek

Petr Martinásek
Transformační kouč a mentor – RAINFELLOWS

Petr má 11 let zkušeností s tím, jak propojit leadership, procesy a organizační strukturu v jeden fungující stroj. S RainFellows se podílí na malých i velkých transformacích v ČR a SK. Petr přistupuje k praktikám, nástrojům a frameworkům jako k „bonboniéře“, která vychází z Agile, Lean, Baťovin nebo servant leadershipu. Lídrům, týmům a celým organizacím pak pomáhá z ní vybrat možnost, která nejlépe odpovídá jejich specifickým potřebám a kontextu.

Ve firmách i v osobním životě je dobře známý svou velkou dávkou nadšení a pozitivním myšlením, které je extrémně nakažlivé. 

Jdete do toho?

Ujistěte se, že jste dokončili svou registraci na konferenci před 15.8.

image

A pak už stačí jen sledovat svou e-mailovou schránku, následovat instrukce v našich dalších mailech a být mezi prvními 20 zájemci.

Díky, že jste s námi!

Váš konferenční tým

Čtěte také

Martin Klusoň Vás zve na PM konferenci 2024

Milí přátelé,

letos na podzim nás čeká ještě větší svátek projektového managementu, agility a leadershipu, než kdy předtím. Už předchozí ročníky byly výborné, však sami víte. Účast téměř 500 lidí. Pro letošní ročník jsme nasadili laťku ještě výš. Zde je ochutnávka toho, na co se můžete těšit.