380

Transform to Win – panelová diskuze s T. LeMoigne, P. Lančaričem, M. Vohánkou a V. Luca, a mnoho dalšího

Milí přátelé, jedním z důležitých témat naší konference je transformace. Pojďte s námi čerpat ze zkušeností těch, kteří již takovou změnou prošli, či ji řídili. Můžeme se inspirovat, poučit se z jejich chyb a odnést si cenné poznatky pro naše vlastní projekty.
23. srpna 2024

Milí přátelé,

jedním z důležitých témat naší konference je transformace. Pojďte s námi čerpat ze zkušeností těch, kteří již takovou změnou prošli, či ji řídili. Můžeme se inspirovat, poučit se z jejich chyb a odnést si cenné poznatky pro naše vlastní projekty.

snimek obrazovky 2024 08 12 v 8.12.04

Na co se můžeme těšit letos?

Panelová diskuse: Transform to Win

Pod heslem „Transform to Win“ se zaměříme na cesty úspěšné transformace s generálními řediteli z různých oblastí. Otevřeme témata, jako je role lidí a procesů v transformaci, význam vedení a základních hodnot, rychlost změny a agilita v prostředí VUCA, a naše možnosti i odpovědnosti při přetváření společnosti.

Diskutovat budou:

image 6

Debata proběhne v angličtině a bude ji moderovat Martin Klusoň (CEO Symphera).


Agilita v punkovém korporátu: praktický průvodce

image 7

Nahlédněte do zákulisí agilní transformace ve Vodafone CZ. Václav Oškrdal vám představí framework, který podporuje trvalou změnu, a praktické tipy na hodnocení výkonnosti a zralosti agilních týmů. Zjistíte, jak zlepšit prediktabilitu a efektivitu, a jak se vypořádat s výzvami, jako je bi-modální řízení a nízká zralost týmů.

Co si odnesete:

• Framework pro agilní transformaci

• Průvodce hodnocením zralosti týmů

• Sadu metrik pro dlouhodobou práci

• Tipy pro efektivní spolupráci mezi agilním a vodopádovým přístupem


Winners and Losers of Agile Transformation

image 8

Nacházíme se v době, kdy minimálně ve střední Evropě máme za sebou hlavní vlnu korporátních agilních transformací. Pojďme tedy zhodnotit, jaké faktory určovaly, kdo bude vítězem a kdo poraženým, jaká očekávání od agility organizace měly, které se naplnily a které nikoli. Tam, kde agilní transformace nepřinesla kýžené výsledky, často nebyly vůbec vytvořeny odpovídající podmínky pro systemickou změnu. Právě na analýzu těchto předpokladů se zaměří hlavní část přednášky. Závěrem se podíváme do blízké budoucnosti – je agilita pouze bublina? Kam se obor vyvíjí? Bude pokračovat, nebo Agile bude nahrazen něčím novým?


Jak jsme se poučili z neúspěchu a zcela transformovali náborovou strategii v O2

image 9

Co dělat, když drobné chyby způsobí neúspěch slibného projektu? Valér se s vámi podělí o to, jak v O2 z chyb vyvodili ponaučení a vytvořili novou náborovou strategii, která už tři roky úspěšně oslovuje studenty. Ukáže vám, jak inovativně změnili přístup k náboru a dosáhli jedinečných výsledků.


Změna? Žádný problém! Jak uchopit change management

image 10

Při zavádění změn pravděpodobně ve vaší organizaci narazíte na rezistenci. Tomáš se s vámi podělí o své zkušenosti s doručováním změny, které načerpal během své dvacetileté praxe transformačního konzultanta a změnového agenta.


Agilní transformace v neziskovce Učitel naživo

image 11

Organizace Učitel naživo (UNŽ) usiluje o zlepšení kvality českého školství prostřednictvím podpory učitelů a ředitelů. S proměnlivými podmínkami, jako je častá výměna ministrů, bylo jasné, že tradiční plánování nestačí. Proto UNŽ před dvěma lety přešla na agilní způsob řízení. V této přednášce Martin Kozel a Roman Šmiřák představí, jak agilita pomohla organizaci přizpůsobit se a jak ji po dvou letech hodnotí.


Přijďte se zeptat na to, co řešíte právě VY

Na konferenci klademe důraz na interakci s publikem. Účastníci se mohou tázat řečníků přímo z hlediště nebo prostřednictvím konferenční aplikace. Současně poskytujeme prostor pro networking, kde můžeme sdílet své zkušenosti a vzájemně si dávat tipy.

Řešíte nějaké konkrétní téma? Přineste jej na konferenci s sebou a nebojte se zeptat!

image

Přejeme příjemné letní dny a chladnou hlavu při zavádění změn!

Váš konferenční tým

Čtěte také