240

Valér Dzvonik

Expert trainer & Mindset Designer; Development specialist

O2 Czech Republic, a.s.

Valér je odborníkem na vzdělávání dospělých. Rozvoji zaměstnanců v korporátní společnosti se věnuje více než 10 let. Jeho vášní je posouvat lidi dál a pomáhat jim měnit způsob, jak se dívají na věci kolem sebe. A to se mu daří při designování nových procesů, vedení vzdělávacích projektů, organizacích assessment a development center či lektorování vlastních kurzů. Jeho úspěšnými kurzy zaměřenými na tvorbu nového mindsetu prochází pravidelně stovky účastníků ročně.

Kromě získávání bohatých praktických zkušeností neustále prohlubuje i svou odbornost. Vystudoval magisterský obor andragogika na Univerzitě Palackého v Olomouci, absolvoval studijní stáže v USA a v Kanadě, hereckou školu v Praze, MBA a specializovaný program Harvardské univerzity. Na prestižní italské univerzitě La Sapienza – Università di Roma absolvoval v italštině studijní stáž.

Rozvoji zaměstnanců se nyní věnuje jako člen Change teamu v O2 Czech Republic, kde se podílí na tvorbě business development vzdělávacích projektů pro management na všech úrovních. Kromě toho se věnuje autorskému psaní a rozšiřuje důležitost poznání kultury a uměleckých děl pro znovuobjevení radosti z tvorby. Na vybraných středních školách vede motivační a rozvojové programy pro studenty posledních ročníků středních škol se zaměřením na oblast komunikace a sebeprezentace.

Anotace

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.